Primera jornada de lliga infantil i control junior i absolut

El passat diumenge 25/10 va tindre lloc en la Piscina Municipal de Castelló la primera jornada de lliga infantil i control provincial junior i absolut.

En piscina de 25 mtrs. els nadadors de categoria infantil van tindre que nadar les proves de 200 mtrs lliures i 200 mtrs braça (proves obligatories de la jornada de lliga) .

També van poder participar junt en els nadadors de categoria junior i absolut del control provincial de marques.

El CNV va acudir en un total de 34 nadadors : Daniela, Gemma, Mar, Ona, Sara G., Júlia, Arantxa, Teresa, Lluna, Sara F., Andrea, Maitane, Agnés, Sofia Elena, Laia, Lucia, Ariana, Natalia, Aura, Sara V., Ainhoa, Andreu, Gerard, Joan, Santi, Iker, Dylan, David, Ivan, Dino, David León, ,Xavi, Albert i Jesus acompanyats pel seu entrenador Albert Delmonte i la Responsable d’ higiene Gemma L.

Tot i estar a principi de temporada, els nadadors van aconseguir bons temps i algunes millors marques personals, encara que queda molt per fer i molt per millorar.

Destacarem el Record Provincial que va aconseguir Andreu Jovani en els 100 mtrs braça en un temps de 1.07.56, Enhorabona !!!