EL CLUB NATACIÓ VINARÒS A 2ª DIVISIÓ NACIONAL

Ser de Divisió Nacional és un fet històric per al Club Natació Vinaròs.
Després de l´eufòria inicial al saber que l´equip masculí ha aconseguit classificar-se per a La Copa de Clubs de Natació de 2ª Divisió Nacional cal fer repàs d´allò aconseguit :
La classificació per a accedir a la 2ª Divisió es fa de forma virtual : els clubs es van preinscriure tenint que acreditar unes marques obtingudes entre l´1 de juny 2019 i el 27 de setembre 2020 en piscina de 50 mtrs.
Com que la temporada passada desde el mes de març ens vam quedar sense competicions degut a la pandèmia, els nostres nadadors de l´equip masculí format per : David León, Alex Martí, David Miranda, Albert Astor, Marc Vea, Jesus Sancho, Manel Ramirez, Santi Matamoros, Iker Mas, Gerard Labernia i Joan Chavarria van participar el passat 26/09 a Alacant en el primer Control Autonòmic per a intentar aconseguir unes marques mínimes per a poder classificar-se.
Després del reconte de punts entre tots els equips, el passat día 09 d´octubre la Reial Federació Espanyola de Natació ens va comunicar que el CNV és equip de Segona Divisió i el día 18 d´octubre s´ha publicat el llistat definitiu de participants en la Copa Nacional.

El CNV ha aconseguit col.locar-se entre els millors equips del panorama nacional i això no ha sigut cosa d´aquesta ùltima temporada, això ha sigut el fruit de tot l´esforç, sacrifici, hores d´entreno… de cadascun dels nadadors que han passat pel nostre club i que junt en les seues families formem aquest gran club.
Però, això no haguera estat possible sense els nostres pilars fonamentals en el club que són els encarregats de l´entrenament diari dels nostres nadadors : Albert Delmonte i Isidro Martorell, ells són els responsables d´haver aconseguit aquest fet històric i de transmetre cada día la seua motivació, il.lusió i dedicació als nadadors per aquest esport tant sacrificat.
Del 18 al 20 de desembre tindrà lloc la Copa de Clubs Nacional, encara no sabem on es celebrarà però allí estaran els nostres nadadors defensant el seu club i el nom de Vinaròs i es mediràn contra grans clubs de nivell nacional.
Volem recalcar un altre fet històric : per primera vegada 6 clubs de la Comunitat Valenciana han aconseguit classificar-se en Divisió Nacional : C. Tenis Elche, CN Ferca San Jose, CN Delfin, Cst Costa Azahar, Club Deportivo Nados Castellón i CN Vinaròs. Moltes felicitats a tots i molta sort !!!
Per últim volem felicitar i agrair a la gran família que som el CNV perque entre tots hem aconseguit ser de DIVISIÓ NACIONAL,sense tots vatros això no sería una realitat. Gràcies a tots per ser un gran equip, un gran club , el CNV !!!