Enhorabona a Sergi

Desde el CNV volem donar la enhorabona al nadador vinarossenc Sergi Castell del Club Natació Castalia Castelló que ha participat aquest cap de setmana en el Campionat d’ Espanya Absolut per Comunitats Autònomes celebrat a Castelló.

Sergi , formaba part de l’ equip de la Selecció Valenciana, nadador de categoría s-14, nadaba 5 proves en les que ha aconseguit millores marques personals en totes elles. I ha aconseguit 1 medalla de plata i 2 bronzes.

L’ equip de la Comunitat Valenciana ha aconseguit el segon lloc a la classificació final per darrere de Catalunya i per devant d’ Andalucia.

Enhorabona a Sergi per el seu paper dins la selecció i felicitar també a la seva companya d’ equip: Ariadna i al Club Natació Castalia Castelló pel seu gran treball en estos nadadors.