David León Arán del CNV al Campionat d’Espanya Absolut

Del 24 al 28 de març s’ ha celebrat a la Piscina Can Llong de Sabadell, el XXI Campionat d” Espanya Absolut Open Astralpool.

Un event que ha reunit a la èlit de la natació espanyola, on els nadadors tenien la segona oportunitat d’ aconseguir mínimes olímpiques i també ser selectiu per als Campionats d’ Europa d’ aquest any.

Un total de 503 nadadors de 136 clubs han format el llistat d’ inscrits en un event que contaba en tots els protocols Covid-19 per a garantir la màxima seguretat sanitària dels nadadors i organització.

El nostre nadador, David León Arán, va poder acreditar les marques mínimes exigides en les proves de 200 mtrs. esquena i papallona per a poder participar en aquest selectiu campionat .

En 200 mtrs esquena , David en un temps de 2.07.22 aconseguí la classificació per a la final B, tot i no poder millorar el seu temps en la final, en 2.07.86 es va classificar en la 13° possició nacional.

Dissabte matí tenía la dura prova dels 200 mtrs. papallona i en un temps de 2.05.86 va aconseguir in extremis la classificació per a la final B que es disputaba a la tarde. En la final no va poder millorar i en un temps de 2.06.34 es va classificar en la 12° possició nacional.

Enhorabona David per haber aconseguit poder participar en este campionat on estaba la èlit de la natació espanyola.
Ara a continuar entrenant per a aconseguir millorar els resultats. Grande David !!!