Campionat Espanya Open Júnior i Absolut

📆 Durant els dies 21/25 al Febrer, van tindre lloc el Campionat de referència d’hivern, un campionat en format open, on nadadors d’altres nacionalitats vénen a participar amb els millors esportistes del nostre territori. Aquesta edició es va celebrar a les espectaculars instal·lacions del Club Natació Sabadell.

🏊‍♀️ El Club Natació Vinaròs, va acudir a aquesta cita amb els esportistes classificats Joan Chavarria, Iker Mas, Marc Martí i el més jove, Joan Montserrat. Els nostres esportistes van tindre l’oportunitat de gaudir de la millor natació dels últims anys; nadadors com Sergio de Celis, Cèsar Castro i Emma Carrasco ens van fer disfrutar amb grans actuacions.

🏅En l’àmbit individual, destacarem la final A aconseguida per el nostre veterà Marc Martí, en la prova de 50 braça, on va aconseguir millor marca personal 28″82 segons que s’apropa al rècord autonòmic. Per altra banda, el nostre nadador Joan Chavarria, es queda a un sol lloc de la final de 200 metres papallona, millorant la seua marca personal amb un registre de 2’08″3. També gran actuació en 800 metres lliures on va millorar marca personal amb un crono de 8’35. Destacarem també l’actuacio d’Iker Mas, que tot i no estar al seu millor nivell va demostrar ser un gran competidor. Finalment, la bona actuació de Joan Montserrat, qui va estar en els seus registres agafant experiència per poder participar en el nacional d’estiu en un ventall més ampli de proves.

💪 Des d’aquestes línies felicitem els nostres esportistes per aquest campionat i els seguim animant a la superació personal.

🦐🤍❤️Sempre més lluny, més ràpids i més forts!