Campionat Autonòmic Infantil d’Hivern

24 al 25 de Feb de 2024 – Elx (Pavelló Esperanza Lag)

📆 Aquest cap de setmana el nostre equip Infantil acudia a la cita autonòmica d’hivern disposat a competir amb tot l’entusiasme per aconseguir un bon resultat.

🏊‍♀️ El campionat començava amb una bona actuació de Jon Guarch guanyant la prova de 1.500 m i també amb l’alegria de Guillem Beltran en aconseguir la seua 1a mínima nacional en la prova de 50 m Braça. Les proves es van anar completant amb la resta de l’equip donant el màxim i aconseguint bones classificacions.

🦐 El Club Natació Vinaròs va tancar el campionat amb la 5ena posició en categoria Masculina i la 8ena en categoria Femenina entre els 42 clubs que hi van participar. Un balanç positiu que ens fa pensar en millores de cara al final de la temporada.