Últimes proves de l’any

Cap de setmana intens de competicions….El passat cap de setmana els nostres nadadors van participar en les últimes proves de l’ any.

Els equips benjamí i aleví van participar en la tercera jornada de Lliga d’ aquestes categoríes que es va celebrar en la Piscina Yurema Requena de Vilarreal.

Els més menuts del club ho van fer molt bé,van nadar en moltes ganes i en la categoría aleví es van aconseguir algunes marques mínimes de cara al Campionat Autonòmic d’ hivern.

Els equips infantil, junior i absolut van participar en la tercera jornada de lliga infantil i tercer Control junior i absolut que es va celebrar en sessió de dissabte tarde i diumenge matí en laPiscina Provincial de Castello.

Felicitar als nadadors pels resultats aconseguits ja que l’ equip va aconseguir moltes marques mínimes per a poder participar en el Campionat Autonòmic d’ hivern.

Destacar els resultats de :Gemma Fibla, en la prova de 200 mtrs lliures en un temps de 2.11.90 va aconseguir mínima nacional d’ estiu. Alvaro Fernandez, que va aconseguir mínima nacional d’ estiu en la prova de 50 mtrs lliures en 26.15. Gerard Labernia en un temps de 1.56.28 i Andreu Jovani en un temps de 1.55.87 en la prova de 200 mtrs lliures van aconseguir mínima nacional junior per al Campionat d’ hivern.

Enhorabona a tots els nadadors i a continuar aixi !!!