Trofeu Internacional Castalia Castelló 2020

Els dies 5 i 6 de desembre s’ ha celebrat a la Piscina Olímpica de Castelló el TICC organitzat pel Club Castalia Castelló.
Aquest any amb la presència de la Selecció Espanyola de Natació amb el repte d’ aconseguir les mínimes olímpiques per a poder participar en els propers Jocs Olímpics a Tokio.
Degut a les estrictes mesures de seguretat Covid-19, el número de participants es va vore reduït en gran part i al confirmar l’ assistència de la selecció espanyola es van vore molt limitades les places per a la resta d’ equips.

Tot i això el CNV va estar representat per David León i Alex Martí que van aconseguir classificar-se per a poder participar.
Els nosttes nadadors van acudir acompanyats del seu entrenador Albert Delmonte.
Tot i no estar dins de les seves millors marques per a ells va ser una gran experiència poder viure en primera persona i poder nadar contra la èlit de la natació espanyola.

Alex Martí va nadar diumenge matí els 100 mtrs braça, tot i haver estat més d’ un mes parat degut a les mesures anti-covid a Catalunya , va fer un temps de 1.10.47 en bones sensacions de cara a futures competicions.

David León, dissabte matí nadaba les proves que consideraba més complicades per a ell, va nadar 100 mtrs esquena en un temps de 1.00.04 i 100 mtrs papallona en 57.27
Diumenge teniu les seues proves fortes, en 200 mtrs esquena va fer un temps de 2.13.34 que el van situar en 10 posició i va entrar com a suplent per a la final de la tarde en la que finalment no va poder nadar.
En la prova de 200 mtrs papallona va fer un temps de 2.06.90 que el va colocar en la final. Per la tarde, en la final va millorar el seu temps marcant uns 2.05.86 que el van classificar en la cinquena posició detràs de tres nadadors de la selecció espanyola i un nadador del centre gallec de tecnificació esportiva.

Enhorabona als dos nadadors per la seua participació en el TICC i ara a continuar entrenant per al pròxim objectiu d’ aquí a dos setmanes… La Copa Nacional de Segona Divisió !!!