SEGUIM FENT HISTÒRIA, SEGUIM SENT DE DIVISIÓ D’HONOR

Una fita històrica per al Club Natació Vinaròs , mantenir-nos en la màxima Categoría Autonòmica : Divisió d´Honor.

El cap de setmana del 26/27 de Juny es va celebrar a Castelló, la competició més esperada i desitjada per tots els nadadors de la CV, La Copa de Clubs Autonòmica on el Club Natació Vinaròs competía en la màxima categoría : Divisió d´Honor. Una categoría on competeixen els 8 millors Clubs de la Comunitat, aquesta edició composta per : CN FERCA, CN DELFIN,CN TENIS ELCHE,CN CASTALIA,CN ELCHE,CLUB VALENCIANO DE NATACION , CN VINARÒS i després d´una restructuració d´equips el CN L’ALCUDIA.

El CN Vinaròs , intentaria mantenir la permanència , un objectiu que per a una població com Vinaròs ,es un repte molt complicat, però tots els nostres esportistes tenien molt clar que treuríen el millor d´ells mateixos per a intentar aconseguir-ho.

Es va conformar un equip de 23 nadad@rs on una mescla de veteranía i joventut, van ajudar en el equilibri de l’ equip :Albert Astor , Alex Marti, Jesus Sancho, David Miranda, Xavi Bordes, David León, Marc Vea, Andreu Jovani , Joan Chavarria , Sara Vea , Carla Bernial , Natalia Burriel , Ona Leciñena , Daniela Muñoz, Teresa Mones, Lluna Bordes, Gemma Fibla , Aura Perez , Ainhoa Canalda , Ainhoa Garcia, Toni Bordes, Gemma Labernia i Gerard Labernia.

També destacarem els nadadors que van quedar fora de la convocatoría, ja que hi ha limitacions d´inscripció i desgraciadament no van poder competir tots, però tots han aportat al día a día , treball que ha donat resultat a l´equip.

El CN Vinaròs va aconseguir una excel.lent cinquena posició, lluitant fins l´últim moment per la quarta posició que va quedar per al CN Castalia Costa Azahar, va ser una lluita entre els dos clubs per aquesta posició però finalment el Castalia que va fer un gran Campionat en un gran equip se va endur el quart lloc i el CNV ens vam quedar a vuit punts. Una lluita molt bonica i molt renyida fins l´últim moment, enhorabona CN Castalia !!!

Des del CNV volem agrair a Pepe Mora , responsable de la Piscina Servol de Vinaròs per totes les facilitats que ens dona per a que el nostre equip puga entrenar.

Des d´aquestes línies volem felicitar a tots els clubs participants, però sobretot al nostre equip del que estem profundament orgullosos.

Un gran treball i un gran projecte que tira endavant gracies a la gran tasca dels nostres entrenadors Albert Delmonte i Isidro Martorell i que són els responsables d´haver aconseguit aquesta gran fita i esperem que això sigue un punt de motivació extra per a continuar així. Enhorabona equip !!! Felicitats a tots els que formem part d´aquest gran Club com és el CNV !!!