Prova 1 d’accés al Campionat Autonòmic d’estiu prebenjamí, benjamí i aleví

El passat cap de setmana dies 24 i 25 d’ abril es va celebrar en la Piscina Servol de Vinaròs ,la Prova 1 d’ accés al Campionat Autonòmic d’ estiu per a les categories prebenjamí, benjamí i aleví.

Després de quatre mesos sense competir, els nostres nadadors estaven nerviosos i en moltes ganes de que arribés este día.

Degut a la normativa covid-19, la competició es va celebrar en tres sessions i cadascuna d’ elles en un torn per a la categoría masculina i un torn per a la categoría femenina.

El CNV va participar en un total de 42 nadadors que van estar acompanyats pels seus entrenadors Isidro Martorell i Toni Bordes.
L ‘ equip masculí
En categoría benjamí: Guillem, Nacho, Iker, Kevin, Andrei Mario, Lucian, Hugo i Jon.
En categoría aleví : Joan, Gabriel, Alvaro, Adam, Damian, Hector, Pau, Pol, Ruben, Franc Alexis, Dario, Antonio, Ferran i Javier
L’ equip femení :
En categoría benjamí : Patricia , Martina, Nayara, Vega i Laia
En categoría aleví : Teresa, Valeria, Martina, Marta, Jana, Zoe, Abril, Paula, Ainhoa, Gemma, Aitana, Ariadna, Naiara Milena i Elsa.

Tots ho van fer molt be, intentant millorar la seua marca pero sobretot disfrutant de poder tornar a competir .
Felicitar a tots els nostres nadadors pel seu comportament i esperit d’ equip.
Donar la enhorabona a : Joan Montserrat, Alvaro Fernandez , Gabriel Hernandez i Adam Ortiz que van aconseguir mínimes autonòmiques i ja tenen asegurada la seua participació en el Campionat Autonòmic d’ estiu i animar-los a tots a continuar entrenant a tope per a preparar-se de cara a les pròximes competicions.