Prova 1 d’accés al Autonòmic infantil, júnior i absolut

Tornar a competir després de quatre mesos sense competicions i poder fer-ho en Vinaròs ha sigut un plus per al CNV.

Dissabte 01/05, la Piscina Servol de Vinaròs va ser la sede de la Prova 1 d’ accés al Autonòmic per a les categories infantil, junior i absolut.
La jornada es va dividir en dos sessions en la que van participar 5 clubs de la provincia : Vila-swim, CN Onda, CN La Vall d’ Uixo, CN Benicarlo i el CN Vinaròs.

El CNV va participar en 30 nadadors d’ entre totes les categories.
L’ equip femení va estar format per : Sara Vea, Daniela, Mar, Lucia, Ariana, Agnés, Laia, M Teresa, Ainhoa, Arantxa, Lluna, Carla, Ona, Sofia Elena, Natalia, Sara Forner, Julia i Gemma
L’ equip masculí va estar format per : David, Albert Astor, Andreu, Joel, Toni, Jesus, Hector, Joan, Xavi, Gerard, Iker i David Constantin

Els nostres nadadors van lluitar per millorar les seues marques personals i intentar aconseguir les mínimes que necessiten per a poder participar en el Campionat Autonòmic d’ estiu .
Els resultats van ser bons per a tot l’ equip que van demostrar que les ganes per competir junt en l’ esforç diari en els seus entrenaments van donant resultats positius.

Enhorabona a tots els nadadors per els resultats aconseguits i a seguir entrenant per a millorar-los de cara a les pròximes competicions.