Primer Control Autonòmic del CNV

Dissabte 26 de setembre l’ equip absolut masculí va participar en el primer control Autonòmic de la temporada.
Celebrat a la Piscina Monte Tossal d’ Alacant, amb una participació de 13 clubs de la Comunitat i un total de 186 nadadors.
El CNV va acudir en 12 nadadors : David León, Alex Marti, David Miranda, Albert Astor, Marc Vea, Jesus Sancho, Manel Ramirez, Santi Matamoros, Andreu Jovani, Iker Mas, Gerard Labernia i Joan Chavarria acompanyats pel seu entrenador Albert Delmonte i la Responsable d’ higiene Gemma.
Tornar a competir després de més de sis mesos era el que més desitjaven els nostres nadadors, tornar a sentir eixa adrenalina dintre l’ aigua.
Vam inagurar la temporada en un control marcat per les noves mesures de seguretat e higiene molt ben organitzat.

Tot i competir en piscina exterior de 50 mtrs i ser el primer control de la temporada,els nostres nadadors van aconseguir bons resultats.
Destacarem el record provincial aconseguit per Andreu Jovani per a la edat de 15 anys en la prova de 50 mtrs braça en un temps de 31,87.

L’ objectiu dels nostres nadadors era aconseguir unes marques mínimes per a intentar poder classificar-se en la copa de clubs nacional de segona divisió.

Destacar com sempre el bon ambient i companyerisme en tot moment que demostra l’ equip.

El pròxim dissabte seràn els equips femenins infantil ,junior i absolut i l’ equip masculí infantil els que competiràn en el control autonòmic a València en la Piscina de Natzaret.