IX Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques

Finalitzat el Campionat Nacional Inclusiu disputat a Oviedo en el qual el nostre Aleví Jon Guarch ha format part de la Selecció Valenciana. La FNCV ha inscrit un total de 28 nadador@s de diferents clubs de la Comunitat. En general l’equip Valencià ha rendit a un bon nivell en pugna sempre amb les seleccions capdavanteres. Aquests han estat la participació i els resultats de Jon:

GUARCH FERRER, Jon

Individual

100m Libre 58:12 18é

Relleus

4 x 100 Libre 58.22 5é

4 x 100 Estilos 57.13 7é mmp

Natación Inclusiva

6 x 50 Libre Mixto 26:31 1er

Jon ha signat un molt bon campionat, ha aconseguit mínima nacional en el 100 Lliure que li permetrà participar en el pròxim Campionat Nacional d’estiu a Madrid i ha ajudat el seu equip en les proves de relleus guanyant la prova de Natació Inclusiva. En la classificació general, la Comunitat Valenciana ha obtingut la 6ena posició. La Selecció de natació Adaptada ha aconseguit superar Catalunya i s’ha situat en 2na posició darrere d’Andalucia. La Selecció de Natació Inclusiva ha acabat el campionat en 4ta posició darrere d’Andalucia, Catalunya i Madrid.

Una gran experiència que estem segurs que Jon ha disfrutat al màxim, sobretot per la presència de l’equip Valencià de Natació Adaptada que és tot un referent a nivell Nacional.Des del CN Vinaros felicitem Jon i ens alegrem molt que la nostra Base pugue participar en aquests events tan importants.