III Control Provincial

Els dies 21 i 22 de desembre es va celebrar a la Piscina Provincial de Castelló la tercera jornada de lliga infantil i el tercer control provincial junior i absolut.

Van participar set clubs de la provincia : Castalia Castelló, Nados, Vila-Real, Onda, Vall d’ Uixo, Benicarlo i Vinaròs.
Per part del CNV van competir 23 nadadors : Claudia, Sara, Carla, Aura, Ainhoa G., Natalia, Ainhoa C., Lucia, Daniela, Julia, Ona, Mar, Lluna, Teresa, Alex, Toni, Miquel, Ian, Hector, Andreu, Gerard, Iker i Santi, que van anar acompanyats del seu entrenador Albert Delmonte.

Tots els nadadors van intentar millorar les seues marques intentant aconseguir les marques mínimes de cara als pròxims Campionats Autonòmics.

Destacarem les marques aconseguides en la prova de 800 mtrs lliures millorant les seues marques personals i aconseguint les mínimes autonòmiques per les nadadores Carla Bernial en 9.32.77, Sara Vea en 9.33.55 i Daniela Munoz en 9.42.62
I en 100 mtrs lliures Sara Vea va fer un temps de 1.00.17 quedant-se a 2 décimes d’ aconseguir mínima nacional.

També destacar les mínimes nacionals aconseguides per els nostres nadadors infantils :
Daniela Munoz en 200 mtrs braça en un temps de 2.43.55
Gerard Labernia en 400 mtrs lliures en un temps de 4.17.95 .
Andreu Jovani en 50 mtrs lliures en un temps de 25.02, revalidant la mínima aconseguida en el control anterior.

Desde el club volem felicitar a tots els nadadors per la seua actitud positiva devant les competicions i per els bons resultats aconseguits.

Dessitjar a tots un Bon Nadal i unes bones festes nadalenques !!!