I Jornada Lliga de Promeses

El passat dissabte 16 de novembre a la Piscina de Vinaròs va donar inici la lliga de Promeses de categoría benjamí i aleví.
Van participar el CN Benicarlo, CN Castalia i el CN Vinaròs en un total de 107 nadadors.
L’ equip benjamí va estar format per : Abril, Ariadna, Naiara, Teresa, Valeria, Marta, Paula,Zoe, Julia, Gemma, Karina, Aleix, Ernesto, Isaya, Kevin, Gabriel, Joan, Damian, Roger, Pol i Pau.
L’ equip aleví va estar format per : Sara, Laia, Agnes, Elena, Gema, Alejandra, Andrea, Arancha, Vera, Sara, Maitane , Ariana, Alvaro, Hugo, Hector, Dino, David, Dylan i Ivan.
Tots els nadadors estaben molt il.lussionats per el començament de la competició i a més, molts d’ ells era la primera competició en la que participaben.
Tots ho van fer molt be ,intentant rebaixar els seus temps.
Destacarem en les proves de relleus la primera possició de l’ equip aleví femení (Sara,Ariana,Arancha i Gema) i masculí (Dylan, Dino, David i Alvaro) en 4×100 estils.
La primera possició de l’ equip masculí benjamí ( Joan, Pol, Pau i Gabriel ) i la tercera possició de l’ equip femení benjamí ( Zoe, Gemma, Abril i Julia) en 4×100 lliures.
També van debutar en competició els nostres entrenadors Toni Bordes i Marc Vea, que van estar acompanyats per Isidro Martorell i Albert Delmonte.

Felicitem a tots els nadadors per la jornada de dissabte i els animem a continuar així, en eixes ganes i il.lussió per la natació.