I Jornada Jocs Esportius

Diumenge 15 de novembre s’ ha celebrat a la Piscina Municipal de Castelló la primera jornada de Jocs Esportius per a les categories benjamí i aleví.

Després de 8 mesos sense competir el mes menuts del club han tingut la oportunitat de tornar a sentir els nervis,la il.lusió i les ganes de tornar a la competició.
Molts dels nadadors benjamins per a ells era la primera competició ja que la temporada passada no van poder tindre cap competició en categoría prebenjamí.

El CNV ha participat en 29 nadador@es entre les dos categories.
En categoría benjamí : Patricia Ichim, Martina Moscardó, Nayara Harinton, Guillem Beltrán, Lucian Pirlog, Andrei Mario Pricop i Iker Robles.
En categoría aleví : Laia Orti, Gemma Mones, Aitana Moscardó, Teresa Fibla, Valeria Fibla, Abril Castejón, Marta Albalat, Naiara Milena Pascondea, Martina Doria, Joan Guarch, Hugo Marín, Kevin Arques, Adam Ortiz, Hugo Ramos, Dario Morós, Gabriel Hernandez, Antonio Campos, Ferran Ibañez, Damián Burriel, Pau Castejón, Javi Perez i Alexis Surovka.
Els nadadors han anat acompanyats dels seus entrenadors Isidro Martorell i Toni Bordes.

Els benjamins de primer any han nadat 50 mtrs lliures i 50 mtrs braça.
Els benjamins de segon any i els alevins han nadat 100 mtrs lliures i 100 mtrs braça .

En relleus els benjamins han nadat 4×50 mtrs esquena i els alevins 4×100 mtrs estils.

Tot i ser la primera competició hem pogut vore bons resultats en les dos categories , encara queda molt per davant i molt per fer per a continuar millorant.
Destacar el gran ambient del equip estant en tot moment animant als seus companys.
Enhorabona equip !!!

Volem donar ànims a tots els nadador@es que no han pogut competir per ser baixa per enfermetat. Ànims a tots i a la pròxima esperem poder estar l’ equip al complet !!!