Control Autonòmic a Natzaret dels equips femenins infantil, júnior i absolut i part de l’ equip masculí infantil i júnior

El passat dissabte 3 d’ octubre es va celebrar a València en la Piscina de Natzaret un Control Autonòmic per a les categories infantil, júnior i absolut.

Un control marcat per les noves messures de seguretat i limitació de número de nadadors, per tal motiu va tenir dos sessions : la primera en la que van nadar els equips femenins i en la segona els equips masculins.

El CNV va acudir en 23 nadador@es : Carla Bernial, Sara Vea, Aura Perez, Natalia Burriel, Ainhoa Garcia, Lucia Garcia, Daniela Muñoz, Lluna Bordes, Ona Leciñena, Julia Muñoz, Teresa Mones, Mar Garcia, Sara Garcia, Ariana Mara, Gemma Fibla, Lucia Arquero, Arancha Canalda, Hector Cervera, Ivan Roda, Dylan Martin, David Constantin Ichim i Dino Buttice.

Els nadadors estaven molt motivats ja que després de tant de temps sense competir tenien moltes ganes de tornar a sentir els nervis, alegries… en definitiva totes eixes sensacions i emocions que porta una competició.
Tots ells van fer bones marques per a un inici de temporada i van demostrar una vegada més un gran esperit d’equip.

Ara toca continuar entrenant per a millorar eixes marques i intentar aconseguir mínimes de cara a futures competicions autonòmiques i nacionals.