Campionat Autonòmic Júnior i Absolut d’hivern.

L’ equip format per : Sara, Daniela, Lluna, Ainhoa, Gemma, Teresa, Andreu, Gerard, Joan, Iker, Hector i David acompanyats pel seu entrenador Albert Delmonte, van participar els dies 12 i 13 de març en el Campionat Autonòmic Junior i Absolut d’ hivern. Tots van competir a un gran nivell aconseguint moltes millors marques personals i aconseguint pujar al podi en diferents proves. En la classificació absoluta final, el CNV va quedar en quinta possició masculina i setena femenina. Un bon resultat per a l’equip. Destacar els resultats de: Sara Vea, que va fer unes proves excel.lents aconseguint ser la primera nadadora del club en baixar del minut en els 100 mtrs lliures, en un temps de 59.72 es va quedar a dècimes d’ aconseguir mínima nacional. Gerard Labernia, Campió Autonòmic Junior i Subcampió Absolut en 1500 mtrs lliures en un temps de 16.45.53 Subcampió Junior i Bronze Absolut en 800 mtrs lliures en 8.45.00. Joan Chavarria, Subcampió Autonòmic Junior en 200 mtrs papallona en un temps de 2.16.45 Bronze Junior en 1500 mtrs lliures en17.12.59 i Bronze Junior en 400 mtrs estils en 4.55.05 aconseguint millor marca personal. Andreu Jovani, Campió Autonòmic Junior i Bronze Absolut en 100 mtrs braça en 1.06.52, Campió Junior i Bronze Absolut en 200 mtrs braça en 2.26.87, Campió Junior en 100 mtrs lliures en 53.42 i Bronze Junior en 50 mtrs lliures en 24.82.

Uns bons resultats de tots els nadadors i un gran cap de setmana de competició. Enhorabona equip !!