Campionat Autonòmic de Llarga Distància

El passat diumenge 29/11 es va celebrar en la Piscina Municipal de Castelló el Campionat Autonòmic de Llarga Distància.

Aquest any i degut a les messures de seguretat només van poder participar la meitat de nadadors que altres anys : 20 nadadors@es de categoría infantil i 30 nadador@es de categories junior 1, junior 2 i senior que es van classificar segons els millors temps de la Comunitat en les proves de 800 mtrs femenins i 1500 mtrs masculins.

Del CNV van acreditar estes millors marques 3 nadadors ( 2 en categoría infantil i 1 en junior 1).
Els nadadors que van acudir al Campionat acompanyats pel seu entrenador Isidro Martorell van fer un gran Campionat i van aconseguir molt bones marques.

DANIELA MUÑOZ , en categoría infantil s’ enfrontaba a nadar 2000 mtrs contra les millors nadadores infantils de la Comunitat. Va fer una carrera impressionant dominant en tot moment i en un temps de 24.14.81 es va proclamar CAMPIONA AUTONÒMICA INFANTIL.

DYLAN MARTIN, en categoría infantil era la primera vegada que nadaba els 2000 mtrs lliures i en aquesta final autonòmica nadaba contra els millors nadadors de la Comunitat. Va fer una gran carrera i en un temps de 24.47.55 va ser el cinqué classificat infantil.

JOAN CHAVARRIA , en categoría Junior 1, s’ enfrontaba per primera vegada a la prova dels 3000 mtrs,era l’ unic nadador del 2005 ja que la resta de nadadors classificats de la categoría eren del 2004. Va fer una gran carrera i en un ritme constant de 1.08 va aconseguir un temps de 34.16.81 que el van situar en el cinqué classificat.

Enhorabona als tres per haber aconseguit la participació en aquest Campionat Autonòmic i aconseguir uns bons resultats i Enhorabona a la nostra Campiona Daniela per aquesta medalla d’ or tant merescuda !!!
Enhorabona també als nostres entrenadors pel treball que fan en els nadadors aconseguint que el CNV estigue present en les competicions més importants !!!