LI Trofeu Ciutat de Vila-real Sant Pasqual

  • 0

LI Trofeu Ciutat de Vila-real Sant Pasqual

Categoria : Notícies

El dissabte 12 de maig es va celebrar com ja és habitual en aquestes dates, el LI Trofeu Ciutat de Vila-real Sant Pasqual, dins de les festes patronals.
La participació va ser de 11 clubs d’àmbit territorial amb un total de 200 nadadors aproximadament, de les categories Alevins, Infantils, Juniors i absoluts.
L’equip vinarossenc va estar representat per: David León, Alberto Castañeda, Martí Segarra, Toni Bordes, Ian Calvo, Marc Vea, Miquel Segarra, Angel Lleixa, Martí Forner, Pere Simó, Xavier Bordes, Andreu Jovani, Hèctor Cervera, Joan Chavarria, Iker Mas, Santi Matamoros, Paula Paga, Llum Serret, Angels Ferrer, Carla Bernial, Ainhoa Garcia, Sara Vea, Aura Pérez, Daniela Muñoz, Lucia Garcia, Irina Sebastià, Clàudia Matamoros, Natàlia Burriel, Mar Garcia, Julia Muñoz,Lluna Bordes, Ainhoa Canalda i Ona Leciñera, tots ells sota la direcció del tècnic Albert Delmonte.

El Club Natació Vinaròs va ser el segon millor equip del trofeu amb una puntuació de 672 punts i un total de 30 medalles aconseguides en les diferents categories, les marques individuals en general van estar dins del havitual.
També volen remarcar i felicitant als pares que en tot moment, van estar espectaculars donant ambient i animant a l’equip des de les grades.

cr109fot1 cr109fot2


Deixa un comentari

Patrocinadors

Col·laboradors

abril 2020
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930