1º Control Provincial

  • 0

1º Control Provincial

Categoria : Notícies

El diumenge dia 29 va començar la temporada per als més grans del club, com en anys anteriors va ser amb la competició del 1è Control Provincial, celebrat en la piscina municipal de Benicarló.
Els nadadors del club convocats van ser: Angels Messeguer, Llum Serret, Paula Paga, Irina Sebastià, Clàudia Matamoros, Àngels Ferrer, Marta Balaguer, Gemma Balaguer, Toni Bordes,Alberto Castañeda, Jesús Sancho, David León, Marc Vea, Àngel Lleixa, Andreu Navarro, Agustin Esteller, Manel Ramírez,Ian Calvo i Miquel Segarra.
Bona actuació dels més veterans, que es van ficant en forma per la cita de la copa de clubs, David León esplendit, com ja ens té acostumats, Marc Vea, millorar en 400 lliures donant-nos mostres de la seva qualitat, Andreu Navarro va tornar a la competició en un estat de forma increïble, després d’un temps de paro, i els nostres infantils masculins ficant-se en forma poc a poc.
La part femenina va estar a un gran nivell, Llum Serret va competir a gran nivell, guanyant les dues proves i estant prop dels seus millors registres, Angels Messeguer va estar a molt bon nivell, demostrant la seva polivalència, Paula Paga va competir en proves atípiques per a ella, però ho va defensar a la perfecció, Irina Sebastià i Clàudia Matamoros, han començat en moltes ganes i les seves marques així ho demostren, Andrea Segura va millorar moltíssim en 400 lliures, i les infantils tenen molt marge de millora, i segur que pròximament ens faran passar-ho bé.

cr47fot2


Deixa un comentari

Patrocinadors

Col·laboradors

abril 2020
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930