II Control provincial

  • 0

II Control provincial

Categoria : Notícies

Els dies 14 i 15 de novembre el Club Natació Vinaròs va assistir al II Control Provincial en la piscina de la municipal de Castelló. En el qual van participar un total de 12 clubs, tant de la Comunitat Valenciana, com de Catalunya. Després de mantenir un minut de silenci per les víctimes dels atacs en París van donar inici a la competició.

La participació del nostre club va ser de un total de 24 nedadors: Paula Pagà, Claudia Matamoros, Angels Ferrer, Laia Albiol, Angels Meseguer, Llum Serret, Irina Sebastià, Andrea Segura,Paula Jovani, Andreu Navarro, Angel Lleixa, Hugo simo, David Castañeda, Jesús Medrano, Manel Ramírez, Xavi Bordes, Joan Ferrer, Ian Calvo, Agustín Esteller, Miquel Segarra, Toni Bordes, Matí Segarra, Alberto Castañeda i David León.

Els nostres nedadors van estar a bon nivell, la majoria va millorar les seues marques, o van mostrar signes de recuperació, obtenint un total de 15 mínimes autonòmiques en la categoria masculina i 14 en la categoria femenina.

Destacar la tornada a la competició d’Alberto Castañeda guanyant la prova de 50 papallona amb una marca de 25,80 quedant-se a dues dècimes de la mínima nacional. També va tornar a la competició Toni Bordes mostrant la seua qualitat en les proves de velocitat, guanyant en 50 braça, en xiques, molt bon nivell el mostrat per Laia Albiol, guanyant en varies distancies i  l’estat de forma d’Àngels Messeguer, que va tornar a demostrar que a part de la braça les proves llargues les domina a la perfecció.
Felicitar i animar als nostres esportistes a seguir entrenant i millorant, per les competicions importants
 d’aquest hivern.

Recordar que el diumenge 22 de novembre en la piscina Servol de Vinaròs es disputarà la 2º Lliga de promeses Jocs Esportius de les categories Benjamins/Alevins.


Deixa un comentari

Patrocinadors

Col·laboradors

abril 2020
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930