Arxiu de la categoria: Notícies

  • 0

SUBCAMPIO AUTONOMIC DE LLARGA DISTANCIA PER EQUIPS

Categoria : Notícies

La imagen puede contener: 11 personas, personas sonriendoEl diumenge 12 de gener va tindre lloc a la Piscina Municipal de Castelló , el X Campionat Autonòmic Llarga distància fase territorial del Circuit d’ Espanya.

Un campionat on només poden participar els nadadors que han acreditat tindre la marca mínima exigida i on es naden les proves de 2000 mtrs en categoría infantil i de 3000 mtrs en categoría junior i senior.

Van participar un total de 103 nadadors de 13 clubs de la Comunitat, el CNV va aportar 8 nadadors : 4 infantils, 2 juniors i 2 seniors que van acudir acompanyats pel nostre entrenador Albert Delmonte.

Els resultats foren els següents :
En Categoría Infantil en 2000 mtrs lliures :
Gerard Labernia, Campió Autonòmic en un temps de 22.18.72 revalidant les mínimes nacionals que ja tenía.
Joan Chavarria, Subcampió Autonòmic en un temps de 22.24.35 en una millora espectacular fruit de la seua persistència i aconseguint mínima nacional en els parcials de 800 i 1500 mtrs.
Santi Matamoros, quart classificat en un temps de 23.17.82 i millorant les seves marques personals.
Daniela Muñoz, quarta classificada en un temps de 24.41.08 i segona de la edat de 14 anys.
En categoría junior en 3000 mtrs lliures :
Miquel Segarra, Subcampió Autonòmic en un temps de 34.14.61, fent una impressionant carrera
Sara Vea, cinquena classificada en un temps de 36.31.34 i tercera de la edat de 16 anys,tot i no ser una especialista en estes distàncies, va nadar a un gran nivell i va estar en les millors.
En categoría senior en 3000 mtrs lliures :
David Leon, Campió Autonòmic en un temps de 32.03.55 impossant-se en autoritat devant els altres nadadors.
Toni Bordes, cinqué classificat en un temps de 36.36.50 nadan a bon ritme i millorant la seva marca personal.

Tots els nadadors van fer un gran campionat i van aconseguir ser Subcampions Autonòmics en el resultat final per equips.

La imagen puede contener: 10 personas, personas sonriendo, personas de pie


  • 0

SEGONA JORNADA LLIGA PROMESSES

Categoria : Notícies

La imagen puede contener: 18 personas, cancha de básquet y calzado

El dissabte 14 de desembre es va celebrar a la Piscina Municipal de Benicarlo, la Segona Jornada de la Lliga de Promesses Nord de categoría Benjamí i Aleví.

Per part del CNV van participar 39 nadadors :
Sara, Elena, Agnes, Laia, Sara, Arancha, Ariana, Vera, Teresa, Valeria, Ariadna, Paula, Martina, Naiara Milena, Marta, Eva, Abril, Zoe, Gemma, Karina, Alvaro, Hector, Hugo, Ruben, Dylan, David, Ivan, Dino, Aleix, Nacho, Ernesto, Joan, Gabriel, Alex, Roger, Pol, Pau, Alexis i Damian.
Acompanyats pels seus entrenadors : Toni Bordes , Marc Vea i Isidro Martorell.

En aquesta jornada, els alevins van nadar les proves de 400 mtrs lliures i 100 mtrs esquena i els benjamins van nadar 100 mtrs lliures.

Tots els nadadors ho van fer molt be, esforzant-se per millorar els seus temps.

En les proves de relleus:
Els benjamins van nadar 4×100 mtrs esquena, destacarem la segona possició de l’ equip masculí format per Gabriel, Damian, Pau i Joan.
Els alevins van nadar 4×100 mtrs lliures, destacarem les primeres possicions tant femenina com masculina dels equips formats per : Arancha, Sara, Ariana i Sara (equip femení) i Alvaro, Dino, Dylan i David (equip masculí).

La imagen puede contener: 22 personas, personas sonriendo, cancha de básquet

 


  • 0

DAVID LEON, MILLOR NADADOR PROVINCIAL

Categoria : Notícies

La imagen puede contener: 1 personaEl passat 29 de novembre,es va celebrar a Castelló la XXIII Gala de l’ Esport Provincial organitzada per l’ Associació de la Prensa Esportiva de Castelló.

En la gala, es van premiar als millors esportistes provincials dins de cada modalitat.
David León, va ser premiat com a Millor Nadador Provincial.
Va ser Campió Autonòmic absolut en 200 mtrs papallona i 200 mtrs esquena en les dos últimes temporades.
Campió d’ Espanya Universitari en 200 mtrs papallona i Subcampió Autonòmic Absolut de llarga distància en 2018 i 2019.

Per motius d’ agenda esportiva, David no va poder acudir a la gala a recollir el trofeu, pero espera rebre’ l en breu.

Desde el CNV volem donar la nostra enhorabona a David per aquest reconeixement i li dessitgem molts més èxits en esta temporada i les vinents !!!


  • 0

TROFEU INTERNACIONAL CASTALIA CASTELLO

Categoria : Notícies

La imagen puede contener: 9 personas, personas sonriendo

Del 06 al 08 de dessembre es va celebrar a la Piscina Olimpica de Castelló, el TICC.

Un Trofeu internacional on van competir mes de 900 nadadors de 99 clubs vinguts de 6 paissos diferents i per primera vegada en participació de nadadors de natació adaptada : Dis-Hability.
.
Un Trofeu al que només es pot participar acreditant unes marques mínimes molt exigents.

Per part del CNV van participar deu nadadors : Carla Bernial, Sara Vea, Aura Perez, Daniela Munoz, Albert Astor, David Leon, Marc Vea, Ian Calvo ,Miquel Segarra i Alex Martí, que acompanyats pel seu entrenador Albert Delmonte, van donar-ho tot per a aconseguir uns bons resultats i millorar les seues marques.

Destacarem les classificacions per a les finals de :
Carla Bernial en 100 i 200 mtrs papallona aconseguint una 9 i una 12 plaça
Daniela Munoz en 100 braça
Sara Vea en 50 i 100 mtrs lliures i quedant-se a les portes de la final de 200 mtrs lliures
David Leon aconseguint medalla d’ Or en 200 mtrs papallona en un temps de 2.04.71,un quart lloc en 1500 mtrs lliures en 16.10.61, un sisè lloc en 200 mtrs esquena en 2.09.18, un nové lloc en 100 mtrs esquena en 59.80 i un dotzé lloc en 200 mtrs lliures es 1.57.49

En quant a relleus : van aconseguir un cinqué lloc en el 4×100 estils mixtes en un temps de 4.13.44 l’ equip format per David, Alex,Carla i Sara i un seté lloc en 4×100 lliures mixtes en un temps de 3.52.40 l’ equip format per David, Marc, Daniela i Sara.

Felicitar a tots els nadadors per l’ esforç i resultats aconseguits i al seu entrenador per el gran treball que fa en ells.

També felicitar al Club Natació Castalia Castelló per la bona organització del acte.

I agrair a tots els pares que van vindre a animar als nostres nadadors, som club ! , Som equip ! som CNV !!!


  • 0

2ª LLIGA INFANTIL i 2º CONTROL JUNIOR I ABSOLUT

Categoria : Notícies

La imagen puede contener: 27 personas, personas sonriendo, personas de pie

El passat cap de setmana, dissabte 23 i diumenge 24 va tindre lloc a Castelló a la Piscina Municipal la segona jornada de lliga infantil i segon control junior i absolut.

Per part del Club Natació Vinaròs, van acudir 21 nadadors : Albert Astor, Toni, Marc, Miquel, Hector, Andreu, Santi, Gerard,Chava, Iker, Aura, Carla, Sara, Ainhoa G, Natalia, Ainhoa C, Lucia,Daniela,Mar, Julia, Ona, acompanyats pel seu entrenador Albert Delmonte.

Tots van intentar millorar les seues marques i es van aconseguir moltes mínimes autonòmiques.

Destacarem les actuacions de Carla Bernial en els 100 mtrs papallona aconseguint la mínima nacional en un temps de 1.05.54, de Gerard Labernia en els 1.500 mtrs lliures aconseguint la mínima nacional en un temps de 16.54.76 i de Sara Vea en els 100 mtrs lliures que en un temps de 00.59.98 es va quedar a 2 décimes d’ aconseguir la mínima nacional.

Animar a tots els nadadors a continuar entrenant en la motivació que ho fan i a continuar millorant !!!

 


  • 0

1ª LLIGA PROMESSES BENJAMI I ALEVI

Categoria : Notícies

La imagen puede contener: 12 personas, personas sonriendo, personas de pie

El passat dissabte 16 de novembre a la Piscina de Vinaròs va donar inici la lliga de Promesses de categoría benjamí i aleví.

Van participar el CN Benicarlo, CN Castalia i el CN Vinaròs en un total de 107 nadadors.
L’ equip benjamí va estar format per : Abril, Ariadna, Naiara, Teresa, Valeria, Marta, Paula,Zoe, Julia, Gemma, Karina, Aleix, Ernesto, Isaya, Kevin, Gabriel, Joan, Damian, Roger, Pol i Pau.
L’ equip aleví va estar format per : Sara, Laia, Agnes, Elena, Gema, Alejandra, Andrea, Arancha, Vera, Sara, Maitane , Ariana, Alvaro, Hugo, Hector, Dino, David, Dylan i Ivan.
Tots els nadadors estaben molt il.lussionats per el començament de la competició i a més, molts d’ ells era la primera competició en la que participaben.
Tots ho van fer molt be ,intentant rebaixar els seus temps.
Destacarem en les proves de relleus la primera possició de l’ equip aleví femení (Sara,Ariana,Arancha i Gema) i masculí (Dylan, Dino, David i Alvaro) en 4×100 estils.
La primera possició de l’ equip masculí benjamí ( Joan, Pol, Pau i Gabriel ) i la tercera possició de l’ equip femení benjamí ( Zoe, Gemma, Abril i Julia) en 4×100 lliures.
També van debutar en competició els nostres entrenadors Toni Bordes i Marc Vea, que van estar acompanyats per Isidro Martorell i Albert Delmonte.

Felicitem a tots els nadadors per la jornada de dissabte i els animem a continuar així, en eixes ganes i il.lussió per la natació.

La imagen puede contener: 1 persona, de pie


  • 0

CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT ASTRALPOOL

Categoria : Notícies

La imagen puede contener: 1 persona, de pie

David León Arán, en representació del CN Vinaròs va participar en el Campionat d’ Espanya Absolut Astralpool que es va celebrar a Gijón del 14 al 17 de novembre.

Després d’ haver aconseguit les marques mínimes per a poder participar, David va nadar les proves de 100 i 200 mtrs papallona i 200 i 400 mtrs estils.

Un campionat on hi havia un gran nivell de nadadors de tota Espanya, David va fer una gran actuació i va aconseguir millorar les seues marques personals.

En 200 mtrs estils va fer una gran marca aconseguint en un temps de 2.05.61,en 400 mtrs estils 4.25.19 , en 100 mtrs papallona 56.70 i en 200 mtrs papallona i en un temps de 2.01.42 es va classificar per a la final B, per la tarde i front a uns grans rivals va fer una gran carrera aconseguint un temps de 2.01.61

Donar la nostra enhorabona una vegada més a David per representar el nostre club com ell sap fer i felicitar-lo pels resultats aconseguits, obtenint tres millors marques personals en les quatre proves disputades. Enhorabona David !!!


  • 0

DAVID LEON, A LA COPA INTERCLUBS FRANCESA

Categoria : Notícies

La imagen puede contener: 1 persona, piscina

El passat dissabte 9 de novembre, el nostre nadador David León Arán es va traslladar a França per a competir en la Copa Interclubs TC Poule A Territoire Lorrain.

El Campionat de Copa es va celebrar a la localitat de Sarreguemines situada en el departament del Mosel.la a la regió del Gran Est.

David va formar part de l’ equip US TOUL que aspiraba a aconseguir molts bons resultats dins de la competició.
Va nadar com a prova individual ,200 mtrs papallona aconseguint ser el vencedor de la prova en un temps de 2.02.28
Va formar part de l’ equip de relleus en les proves de 10×50 mtrs lliures fent un temps individual de 23.39 i en total l’ equip 3.59.06, i en 4×200 mtrs lliures fent un temps individual de 1.51.16 sent l’última posta i aconseguint impossar-se al seu rival, en total l’ equip 7.31.25. Aconseguint la victòria en les dos proves.

L’ equip US TOUL del que David formaba part va ser el CAMPIÓ de la Copa Interclubs.

Una vegada més felicitar a David per l’ èxit aconseguit, per haber pogut disfrutar d’ aquesta experiència que segur no oblidarà, per ser un clar referent de la natació per al nostre Club i per als nostres nadadors i per portar el nom de Vinaròs a lo més alt del podi allà on vàLa imagen puede contener: 10 personas, personas sonriendo, personas de pie


  • 0

PRIMER CONTROL PROVINCIAL INFANTIL, JUNIOR I ABSOLUT

Categoria : Notícies

El cap de setmana del 26 i 27 d’ octubre ,va començar la competició per als nostres equips : infantil, junior i absolut.
Va tenir lloc en la Piscina Municipal de Benicarló.
Van participar set equips de la provincia : CN Benicarlo, Vall mon d’ aigua, Nados, Castalia, Vila-Real, Vila-swim i CN Vinaròs, en un total de 155 nadadors.

El CN Vinaròs participaba en 27 nadadors : Toni, Astor, Alex, Marc, Miquel, Ian, Pere, Andreu , Gerard, Chava, Santi, Iker, Claudia, Aura, Sara, Carla, Ainhoa G., Ainhoa C., Natalia, Lucia,vDaniela, Lluna, Ona, Julia,cTeresa i Mar. Dirigits pel seu entrenador Albert Delmonte.
Tot i que molts d’ ells debutaben en estes categories,van aconseguir moltes millors marques personals.

Andreu Jovani, va aconseguir fer mínima nacional en 50 mtrs lliures en un crono de 25.33

Felicitar a tots els nadadors per la seua actitud i ganes mostrades en cada una de les proves i animar-los a continuar entrenant i millorar cada día per aconseguir una gran temporada.
També agrair l’ assistència dels pares i familiars a la grada donant tot el suport i ànims a tots els nadadors.

La imagen puede contener: 26 personas, personas sonriendo, personas de pie

  • 0

DAVID LEON, MEDALLA D’OR EN EL CIRCUIT OPEN MADRID

Categoria : Notícies

La imagen puede contener: 1 persona, natación y piscina

David León Arán, medalla d’ Or en 1.500 mtrs lliures.

El passat cap de setmana, díes 26 i 27 d’ octubre, es va celebrar a Madrid, a la Piscina M-86 el Circuit Open Madrid d’ Hivern 2019.
El nostre Nadador David León Arán,va acudir al campionat en representació del CN Vinaròs.
Un campionat on es donen cita nadadors de tota Espanya i d’ altres llocs d ‘ Europa, sempre havent acreditat les marques mínimes per a poder participar.

El dissabte, David es va classificar per a la final dels 400 mtrs lliures, i en ésta va aconseguir un temps de 4.00 min. ,La seua millor marca personal en aquesta prova.

El diumenge ,es va classificar per a les finals de 1.500 mtrs lliures i 200 mtrs esquena.

En la prova de 1.500 mtrs va aconseguir ser el guanyador en un temps de 15.48 min, aconseguint la seua millor marca personal i penjant-se la medalla d’ Or.

En 200 mtrs esquena es va classificar en un temps de 2.02 min, pero en la final i després de l’ esforç fet en la final anterior dels 1.500 mtrs, en ésta va pujar un poc el temps i va fer 2.05 min.


Patrocinadors

Col·laboradors

gener 2020
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« des    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031