Author Archives: Antoni Sebastia

  • 0

58ª Travessia al Port de Vinaròs

Categoria : Notícies

David León i Llum Serret del C.N. Vinaròs guanyadors absoluts.

El diumenge dia 5 d’agost es va celebrar la 58ª Travessia al Port de Vinaròs, en les instal·lacions del Club Nàutic.
Aquest any la gran novetat va ser el canvi dels recorreguts de les proves fent-les més vistoses per als espectadors, ja que es podien veure quasi al 100% dels recorreguts i la col·laboració de l’organització donant 1 € de la inscripció a Socorristas sin fronteras.
La participació no va ser tan nombrosa com en altres anys pel fet que la prova no entrava en el circuit d’aigües obertes.
Van començar fent la prova de 2000 metres on els guanyadors van ser David León i Llum Serret, seguint en la prova adaptada guanyada per Sergi Ayza del Club Bamesad, la prova de 700 metres, Santi Matamoros i Daniela Buceta del C.N.V. van ser els guanyadors, per últim en la prova de 250 metres els guanyadors van ser Leire Ruiz del Salvament i Natació Rafelbunyol i Aleix Simó del C.N.V.
L’equip que va classificar als cinc primers nadadors va ser l’equip vinarossenc format per: David León, Miquel Segarra, Marc Vea, David Miranda i Andreu Navarro, l’equip amb més participants va ser S. i N. Rafelbunyol, el nadador més jove Oscar Terrero de 5 anys del Rafelbunyol i el més vetera Manolo Falco independent, veí de Vinaròs.
L’entrega de trofeus es va fer en la mateixa esplanada del nàutic on la calor va ser la protagonista de l’acte, que va estar dirigit pel president del Club Manuel Ramírez la regidora d’esports i el primer tinent d’alcalde Guillem Alsina acompanyats per les dames de festes.
Donar les gràcies a Grupo Provita, Consorcio de Bomberos, Paddle Van, Clínica Monleón, Caixa Vinaròs, Grupo Castejon, Carnes Ros, restaurant Bergantin i restaurant la Isla, al Nàutic i als voluntaris.

cr123fot1cr123fot5mes jove cr123fot6mes vetera


  • 0

Campionat d’estiu Infantil d’Espanya.

Categoria : Notícies

Del 26 al 29 de Juliol, va tenir lloc a Madrid, a les excel·lents instal·lacions del mundial 86 el Campionat d’Espanya Infantil, un campionat que requereix tenir mínima prèvia.
Es desplaçaren el tècnic Albert Delmonte junt els nadadors Aura Pérez, Carla Bernial, Sara Vea i Miquel Segarra en representació del C.N. Vinaròs.
Podem dir que van tenir una bona actuació, destacant la classificació per la final de 200 papallona de Carla Bernial, també es queda prop de nadar la de 100 metres.
Aura Pérez va aconseguir millorar en les dues proves nadades, però sent en 200 on és quedar a escassos segons de nadar la final.
Sara Vea va nadar 5 proves, que ja és un èxit, però va ser en 50,100,200 on va tornar a millorar.
Per la seva part Miquel Segarra,tornar a nadar en les seves millors marqués i va ser dels millors fondistes de la comunitat.

cr122fot1


  • 0

VI Trofeu Vila d’Onda

Categoria : Notícies

El dissabte dia 21 de juliol es va disputar el VI Trofeu Vila d’Onda amb piscina descoberta de 50m, en les instal·lacions municipals de la dita població.
La participació va ser d’un total de 6 clubs de la província de les categories benjamí i aleví.
El Club Natació Vinaròs és desplaçar en els següents nadadors: Ainhoa Canalda, Ona Leciñera, Júlia Muñoz, Arancha Canalda, Sara Garcia, Vera Pérez, Natàlia Burriel, Mar Garcia, Lucia Garcia, Gema Fibla, Ariana Mara, Laia Albalat, Agnes López, Lluna Bordes, Joan Chavarria, Iker Mas, Santi Matamoros, Hèctor Cervera, Dylan Martin, Franc Jaime, Ivan Roda, Hèctor Verdera i Izan Mas dirigits pel tècnic Toni Bordes.
Els resultats en conjunt va estar molt bé, ja que van guanyar el trofeu al millor equip amb una puntuació total de 915 punts, seguits del C.N. Castalia Cs en 587 punts, i en tercer lloc el C.N. Vila-real amb 567 punts.
En l’àmbit individual la categoria Aleví:
Ainhoa Canalda va fer medalla d’or en 100 papalona, plata en 400 estils i 100 esquena.
Lucia Garcia va fer bronze en 100 braça.
Joan Chavarria va fer or en 400 estils i en 100 esquena i també plata en 100 papallona.
Santi Matamoros va fer plata en 400 lliures, bronze en 100 lliures i 100 esquena.
Iker Mas va aconseguir plata en 400 estils.
Hèctor Cervera va fer or en 100 braça i bronze en 400 lliures.
En la categoria benjamí:

Arancha Canalda va fer bronze en 100 papallona i 200 lliures.
Gema Fibla va fer bronze en 100 lliures.
Ariana Mara, plata en 100 braça.
Vera Pérez va aconseguir bronze en 100 braça.
Dylan Martin va fer or en 200 lliures,100 esquena i plata en 100 lliures.
Jaime Franc va fer plata en 200 lliures, 100 braça i bronze en 100 lliures.
Ivan Roda va fer or en 100 braça i plata en 200 estils.

En les proves de relleus van aconseguir un total de 7 pòdiums d’un total de 8 proves.
No sols van ser els resultats de la competició, també volem fer menció al bon ambient que va haver-hi a les grades per part dels pares que en tot moment van estar animant als nedadors donant un bon exemple de companyerisme.

cr121foto1 cr121fot2 cr121fot3


  • 0

Campionat Autonomic Junior Absolut.

Categoria : Notícies

El cap de setmana del 20/21 de Juliol va tenir lloc en Elx, el campionat autonòmic Junior /Absolut. El club natació Vinaròs, es va desplaçar amb el tècnic Albert Delmonte i un equip format per 11 integrants: David Miranda, David León, Marc Vea, Andreu Navarro, Clàudia Matamoros, Llum Serret, Irina Sebastià, Carla Bernial, Aura Pérez, Sara Vea, Ainhoa Garcia.

S’ha de tenir en compte que és un èxit participar en aquest campionat per als nostres infantils, ja que han d’acreditar la mínima absoluta.
L’actuació de l’equip podem dir que va ser magnífica, obtenint una cinquena classificació absoluta per equips masculina i femenina d’un total de 30 equips, això mostra el bon equilibri esportiu.
Destacarem les dues segones posicions en els relleus absoluts de 4×100 i 4×200 lliures formats per Andreu, Miranda, León i Marc, guanyant a equips de ciutats molt més grans que Vinaròs i en unes condicions dignes per la pràctica esportiva.

Individualment destacarem:David León 2 medalles d’or i una de plata, guanyant els 400 estils, una prova poc habitual per a ell, Marc Vea bronze absolut en 100 i 200 lliures, Andreu Navarro plata junior en 1500 i bronze en 400 lliures,Llum Serret or en 800 lliures i bronze en 400 lliures en junior i absolut.
Destacarem també la quarta posició absoluta de Clàudia Matamoros en la prova de 800 lliures, l’excel·lent millora d’Aura en 400 lliures, la cinquena posició absoluta de Carla Bernial en 200 papallona sent infantil de primer any, una gran millora en piscina llarga d’Ainhoa en 200 esquena i la gran aportació en els relleus de Sara i Irina.
Per últim agrair a Miranda que tot i estar fora de la temporada universitària d’USA, va voler ajudar al club dels seus orígens en una mostra de compromís i lleialtat, estant a un nivell molt alt i pesa clau per aconseguir les medalles absolutes als relleus masculins.

cr120fot1 cr120fot2 cr120fot3 cr120fot4 cr120fot5


  • 0

Campionat Nacional Alevi d’Estiu

Categoria : Notícies

Els dies 19/20/21/22 de juliol, es va celebrar el Campionat d’Espanya aleví a la ciutat de Sabadell. Aquest campionat va tenir lloc en les meravelloses instal·lacions de la piscina de Sabadell. Tenien mínima per participar en aquest campionat dos membres del Club Natació Vinaròs, Daniela Muñoz i Andreu Jovani, però Andreu no va poder anar per un petit accident un dia avanç del campionat.

La nostra participant Daniela Muñoz va participar en 4 proves individuals, fet que demostra la gran versatilitat. Va tenir un paper destacadíssim sobretot en les proves de braça, en la prova de 200 m. en les eliminatòries va millorar 3 segons amb una marca de 2’57 i es va classificar 4t per a la final. La final va tenir lloc aquella mateixa tarde, on va obtenir una marca de 2’56 quedant 5a d’Espanya.
Al dia següent va tornar aconseguir classificar-se en la prova de 100 m. braça, on finalment va obtenir la sisena posició. Després d’aquestes línies felicitem a Daniela per la gran progressió que ha aconseguit i per la il·lusió que posa dia a dia.

cr119fot1


  • 0

Campionat Autonòmic Benjamí

Categoria : Notícies

El dissabte dia 14 de juliol es va celebrar en la piscina municipal de Castelló el Campionat Autonòmic Benjamí per sedes, aquest campionat es celebra per sedes (províncies) i després es trau el resultat de les tres províncies i surt el campió autonòmic.
L’equip benjamí del Club Natació Vinaròs va estar format per: Sara Garcia, Sofia Cuenca, Agnes López, Ariana Mara, Gema Fibla, Vera Pérez, Laia Albalat, Elena Ichim, Arancha Canalda, Ivan Roda, David Constantin, Dylan Martin Franc Jaime i Hèctor Verdera, tots ells baix la direcció del tècnic Isidro Martorell.
Els resultats van ser bons, ja que es van aconseguir un total de cinc medalles individuals i quatre en relleus. L’or va ser per Dylan Martin en 400 lliures (5’32”12) i David Constantin en 100 papallona (1’23”00), el bronze el van aconseguir, Ariana Mara en 100 braça (1’34”81), Arancha Canalda en 400 lliures (6’04”65) i Ivan Roda en 100 braça (1’34”48). En les proves de relleus l’equip masculí va fer plata en els 4×100 lliures i 4×100 estils i l’equip femení bronze en els relleus de 4×100 lliures i 4×100 estils.
Agrair el bon ambient que es va crear a les grades, ja tots els pares van estar animant durant tot el campionat.
El mateix cap de setmana també es va disputar el Campionat Nacional Absolut de natació en la localitat de Sevilla, on el club va està representat per tres nadadors Llum Serret, Andreu Navarro i David León, dirigits pel tècnic Albert Delmonte.
Tot i el bon treball de llum i Andreu, només David va conseguir entrar dins la final absoluta dels 200 papallona.
Enhorabona a tots per haver arribat fins als nacionals.

benjami2017-18

cr118fot2_nacional_sevilla


  • 0

Campionat Autonòmic Infantil a Elda.

Categoria : Notícies

El cap de setmana del 7/8 de Juliol, va tenir lloc el campionat autonòmic d’estiu a Elda, en piscina descoberta i en distancia de 50 metres.

El Club Natació Vinaròs es va desplaçar en un total de 9 nadadors, que prèviament havien acreditat la mínima per poder-hi participar.

Els nostres integrants van ser: Miquel Segarra, Ian Calvo, Martí Forner, Pere Simó, Angels Ferrer, Sara Vea, Aura Pérez, Carla Bernial, Ainhoa Garcia.
El més destacat va ser, Carla Bernial segona en 200 papallona, Miquel Segarra tercer en 1500 lliures, Ian Calvo quart en 100 esquena i una posta espectacular als 4×100 estils en papallona, Angels Ferrer va millorar en totes les proves, Aura Pérez va millorar i ratificar les mínimes nacionals, Sara Vea va estar a un nivell altíssim, aconseguint estar entre les millors, Ainhoa Garcia també va millorar, en els 400 lliures i va aportar molt a l’equip de relleus, Martí Forner brilla especialment en la prova de 200 lliures on va guanyar en autoritat la seva serie, Pere Simó va superar, les seves pròpies marqués en piscina llarga i va nadar tots els relleus del club.

En els relleus les xiques van nadar les millors sèries sent les 5e classificades,en la classificació general per equips cal destacar la quarta posició femenina i la novena masculina d’un total de 24 equips.

cr117fot1 cr117fot2


  • 0

Finals Jocs Esportius Autonòmic Aleví

Categoria : Notícies

Els dies 30 de juny i 1 de juliol, el cap de setmana de final de festes de Sant Joan i Sant Pere, es va disputar la final dels Jocs Esportius de la comunitat Valenciana (autonòmic Aleví). VA tenir lloc en les magnífiques instal·lacions esportives de Sedaví (Valencià) amb piscina descoberta, de 50 metres de distància.
L’equip Aleví Vinarossenc va estar dirigit pel tècnic Isidro Martorrell i format pels nadadors: Santi Matamoros, Andreu Jovani, Iker Mas, Joan Chavarria, Hèctor Cervera, Natàlia Burriel, Ainhoa Canalda, Lucia Garcia, Daniela Muñoz, Lluna Bordes, Mar Garcia, Ona Leciñera i Julia Muñoz.
Els resultats en general van estar molt bé, tot i no aconseguir cap pòdium les sensacions van ser molt bones per enfrontar la temporada vinent, ja que el grup està molt compenetrat i amb molta qualitat, de segur que ens donaran moltes alegries.
També felicitar al gran grup de pares que ens van acompanyar i en tot moment van estar animant fent equip tots junts.

cr116fot1 cr116fot2


  • 0

XXIII Travessia a la Platja del Forti

Categoria : Notícies

El diumenge dia 17 de juny es va celebrar la primera de les travessies del circuit d’aigües obertes de la diputació, que va ser la XXIII Travessia a la Platja del Fortí, segon any que entra en aquest circuit i amb més participació que l’any anterior, en la prova de 3250 m van participar aproximadament uns 150 nadadors d’ambit nacional, els guanyadors de la categoria absoluta van ser: primer, Pol Roch del C.N. Sitges, Marc Vea segon i David Miranda tercer el C.N. Vinaròs en femenines primera Llum Serret, Sara Vea i Claudià Matamoros tots del C.N. Vinaròs, en la prova de 1000 m els guanyadors van ser Andreu Jovani, Joan Chavarria, Dylan Marín, en femení; Daniela Muñoz, Natàlia Burriel, Ainhoa Canalda, tots ells del C.N. Vinaròs. En la prova de 500 m, Joan Monserrat, Gabriel Hernandez i Hugó Ramos, en femení; Arancha Canalda, Ariadna Mara i Vera Pérez. I per últim, en la prova de les promeses del club, amb una distància de 100 m, Els guanyadors van ser Guillem Beltran, Iker Robles i Rafa Ferrer i en femení Abril Castejon, Naiara Milena i Marta Albalat.
En l’entrega de trofeus com a novetat es va fer als jardins enfront del Limbo on van estar presents l’alcalde Enric Pla i la regidora d’esports Begoña López acompanyats pel president del Club Manuel Ramírez.
Donar les gràcies a tots els col·laboradors i voluntaris, que sense ells no haguera sigut possible organitzar un esdeveniment d’aquestes dimensions.

35963620_1953661217980256_1578802567528316928_o36064672_1953674057978972_4146257197292060672_o 35970567_1953675087978869_9208282794541711360_o 35963769_1953706017975776_8060620060776988672_o 35963590_1953704811309230_5541567758229045248_o 35924121_1953674467978931_5527010000938991616_o 35886271_1953705897975788_2304611371506991104_o 35882111_1953675401312171_7177979843085074432_o 35802234_1953705497975828_1428944089054707712_o


  • 0

Trofeu Benicarló i Campionat Benjamí provincial.

Categoria : Notícies

El dissabte 16 de Juny, es va celebrar el campionat provincial Benjamí junt amb el Trofeu Benicarló, va tenir lloc a la piscina de la veïna localitat de Benicarló.
Es va nadar en una única sessió tot el programa de proves, els nadadors podien nadar dos proves i els relleus.
Van participar 10 clubs de la província i el nostre club es va desplaçar en un total de 20 nadadors: Sofia Cuenca, Agnes López, Marité Grau, Sara Garcia, Vera Pérez, Sara Forner, Gemma Fibla, Ariana Mara, Laia Albalat, Arancha Canalda, Sofia Elena, David Contastin, Dylan Martin, Hugó Ramos, Xavier Paga, Iván Roda, Izan Mas, Oscar Vizcarro, Hèctor Verdera i Franc Jaime.
El nostre equip va tenir una actuació brillant, guanyant el campionat com a equip i fent un total de 12 medalles.
David Constantin plata en 200 estils i 100 papallona.
Dylan Martín bronze en 200 estils i or 400 lliures.
Gemma Fibla bronze en 100 brasa.
Xavier Paga plata en 100 braça i bronze 100 lliures.
Iván Roda bronze en 100 braça.
Arancha Canalda plata en 100 papallona.
Franc Jaime bronze en 400 lliures.
Destacarem també les medalles en relleus terceres en xiques en els dos relleus i primera en xics en els dos relleus.
Els tres primers equips classificats per punts van ser:
C.N. Vinaròs =426 punts
Nados Castelló =377 punts
C.N.Vila-Real =260 punts
Des de aquestes línies, donar l’enhorabona a l’entrenador Isidro Martorell per aquesta gran tasca de base que fa, portant el C.N. Vinaròs des de la humil-tat al exit obtingut.

cr113fot1_equip


Patrocinadors

Col·laboradors

Categories

octubre 2018
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« ago    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031