Author Archives: Antoni Sebastia

  • 0

2ª Jornada Lliga Promeses

Categoria : Notícies

El diumenge, 3 de Desembre es va celebrar a la nostra ciutat la segona jornada de la Lliga promeses de natació.

Van competir les categories Alevins i Benjamines , el club natació Vinaròs va aportar a la competició un total de 47 nedadors , mostrar de la bona salud de la seva cantera.

Els Alevins van nadar 400 lliures i 100 esquena , on els nostres representants van millorar notablement. Els mes menuts es van estrenar en 100 esquena on destacarem , que no va Hi haver cap desqualificació en el nostre equip , cosa que es difícil en aquestes categoríes .

Els les proves disputades de relleus el club natació Vinaròs va ser segon en totes les categories , tant masculí com femení a excepció dels Alevins masculins , que van guanyar en solvencia.

Tambe destacarem el bon ambient dels pares i mares a les grades , disfrutant d’una jornada esportiva.

cr128fot1


  • 0

2º Control de Marques

Categoria : Notícies

El cap de setmana del 24/25 de Novembre, va tenir lloc a Castelló, el segon control Autonòmic per a les categories infantil, júnior i absoluta.
Es va celebrar en l’instalació de la Salera.
Va ser el primer control de marques en piscina olímpica de 50 metres de llargada. Els nostres nadadors van estar bé, tenint en compte que no entrenen en aquest tipus de piscina i l’adaptació no es fàcil.
Els nostres participants foren :
Albert Astor, Toni Bordes, David León, Andreu Navarro, Miquel Segarra, Ian Calvo, Pere Simó, Martí Forner, Héctor Cervera, Alex Pujol , Lucía García, Natalia Burriel, Ainhoa canalda, Sara Vea, Aura Pérez, Carla Bernial , Llum Serret.
Destacarem les actuacions d’Albert Astor en 50 papallona en 26:60, David León 1500 lliures 16;34 ,Andreu Navarro en 800 lliures 8:57 , Miquel Segarra 400 lliures 4:29 , Llum Serret 800lliures 9;35 , Sara Vea 50 lliures , Carla 100 papallona 1:08.
La próxima parada competitiva serà el Trofeu Internacional Castalia, on els nostres nadadors aniran en molta il·lusió.

cr127fot1


  • 0

Presentació Temporada 2018-2019

Categoria : Notícies

El diumenge dia 18 de novembre es va fer com ja és habitual la presentació dels equips del Club Natació Vinaròs un any mes al pavelló municipal, esperem que en un futur puguem fer una presentació en unes instal·lacions adequades al nostre esport.
Va començar obrint l’acte, el nou president Santiago Matamoros fent menció dels èxits més destacats, aconseguits pel club en els quatre anys de la junta anterior.
A l’acte també van assistir els membres del consistori Guillem Alsina, Marc Albella i la regidora d’esports Begoña López que va dir unes paraules a tots els assistents, després el president va continuar l’acte presentant les diferents categories, sent els primers, els pre-benjamins com ja és habitual, seguin pels benjamins, alevins, infantils i acabant pels més grans juniors i absoluts.
En acabar l’acte es va fer un berenar per a tots els assistents, obsequiat un any mes pel col·laborador TELEPIZZA.

cr126fot7_prebenjami cr126fot6_benjami cr126fot5_alevi cr126fot4_infantil cr126fot_3 Junior_abs


  • 0

Campionat d’Espanya Absolut

Categoria : Notícies

Els dies 16/17/18 de novembre, va tenir Lloc a la piscina del Barcelona, el campionat espanya absolut, on els millors nadadors del panorama nacional es donaven cita per fer mínimes internacionals.
El poble de Vinaròs va estar representat per l’excel·lent nadador i millor persona David León, que va participar en 3 proves:
En 400 estils, es va estrenar en aquesta prova en un registre espectacular 4:26, una marca que millora l’anterior personal en 5 segons.
En les proves de 200 esquena i 200 papallona, tot i que en el programa de proves hi ha una diferència de 15 minuts, de prova a prova, va rendir molt bé.
David va fer l’esforç de vindre el mateix cap de setmana per estar a la presentació del club, això diu molt de l’estima als colors.
Des del C.N. Vinaròs donem l’enhorabona i volem mostrar el gran orgull, que és per nosaltres tindre a David a l’equip.

cr126fot2_david


  • 0

1ª Jornada de lliga de promeses

Categoria : Notícies

El dissabte 3 de novembre es van estrenar els nostres alevins en la temporada 2018/19, aquesta primera competició va tenir lloc en la localitat d’Onda.
Es van nadar les proves de 200 estils i 100 lliures, els nostres nadadors van arrancar la temporada en unes ganes enormes i fruit d’això els excel·lents resultats.
Destacarem el primer lloc d’Andreu Jovani en les dues proves disputades, segon Gerard Labernia en el 100 lliures i Daniela Muñoz també va vèncer en les dues proves. En el relleu masculí l’equip del Vinaròs va guanyar amb molta autoritat i en el femení foren segones en una remuntada espectacular.
Els resultats de la resta de l’equip van ser molt bons, millorant marquès i objectius tècnics.
L’equip vinarossenc dirigit pel tècnic Isidro Martorell va ser: Andreu Jovani, Santi Matamoros, Iker Mas, Joan Chavarría, Gerard Labernia, Ivan Miralles, Dylan Martin, David Constantin, Frank Jaime, Daniela Muñoz, Ona Leciñera, Lluna Bordes, Mar Garcia, Júlia Muñoz, Ariana Mara, Arancha Canalda, Alejandra Ramírez, Gemma Miralles, Vera Pérez i Sara Garcia.
Animem aquest grup, que de segur ens donarà moltes alegries.

cr125fot2_grup_alevi


  • 0

XIV Circuit Open de la Comunitat de Madrid

Categoria : Notícies

El cap de setmana del 30/31 octubre es va disputar l’open de Madrid en les piscines M86 de la capital, on el Vinarossenc David León va anar en una selecció de nadadors Valencians.
Va tenir una participació brillant, sent segon classificat en 200 papallona i finalista en 200 estils i 400 lliures, fou en aquesta última prova on va tenir un resultat extraordinari en una prova poc explotada últimament, va fer un registre de 4’01, demostrant un cop mes lo gran competidor que és. Feliciten a David dels seus èxits!

cr125fot1_david


  • 0

1º Control de marques temporada 2018/19

Categoria : Notícies

El cap de setmana del 24/25 d’octubre, a la veïna població de Benicarló, va arrancar la temporada 2018/19 per als nadadors de les categories infantils, juniors i absoluts.
Un inici de temporada on aprofitem per competir en proves poc habituals i poc especifiques. Els resultats quant a marquès van ser les normals per aquest inici de temporada tot i haver tingut un començament de temporada complicat.

Sota la direcció del tècnic Albert Delmonte van participar en aquest control, Toni Bordes, Marc Vea, Andreu Navarro, Miquel Segarra, Ian Calvo, Martí Forner, Pere Simó, Hèctor Cervera, Llum Serret, Claudia Matamoros, Paula Paga, Àngels Ferrer, Sara Vea, Carla Bernial, Ainhoa Garcia, Aura Pérez, Natàlia Burriel, Ainhoa Canalda i Lucia Garcia.
Per últim volem donar la benvinguda a la nova incorporació al club, d’un nadador vetera de gran potencial en velocitat, Albert Astor.

cr124fot1


  • 0

58ª Travessia al Port de Vinaròs

Categoria : Notícies

David León i Llum Serret del C.N. Vinaròs guanyadors absoluts.

El diumenge dia 5 d’agost es va celebrar la 58ª Travessia al Port de Vinaròs, en les instal·lacions del Club Nàutic.
Aquest any la gran novetat va ser el canvi dels recorreguts de les proves fent-les més vistoses per als espectadors, ja que es podien veure quasi al 100% dels recorreguts i la col·laboració de l’organització donant 1 € de la inscripció a Socorristas sin fronteras.
La participació no va ser tan nombrosa com en altres anys pel fet que la prova no entrava en el circuit d’aigües obertes.
Van començar fent la prova de 2000 metres on els guanyadors van ser David León i Llum Serret, seguint en la prova adaptada guanyada per Sergi Ayza del Club Bamesad, la prova de 700 metres, Santi Matamoros i Daniela Buceta del C.N.V. van ser els guanyadors, per últim en la prova de 250 metres els guanyadors van ser Leire Ruiz del Salvament i Natació Rafelbunyol i Aleix Simó del C.N.V.
L’equip que va classificar als cinc primers nadadors va ser l’equip vinarossenc format per: David León, Miquel Segarra, Marc Vea, David Miranda i Andreu Navarro, l’equip amb més participants va ser S. i N. Rafelbunyol, el nadador més jove Oscar Terrero de 5 anys del Rafelbunyol i el més vetera Manolo Falco independent, veí de Vinaròs.
L’entrega de trofeus es va fer en la mateixa esplanada del nàutic on la calor va ser la protagonista de l’acte, que va estar dirigit pel president del Club Manuel Ramírez la regidora d’esports i el primer tinent d’alcalde Guillem Alsina acompanyats per les dames de festes.
Donar les gràcies a Grupo Provita, Consorcio de Bomberos, Paddle Van, Clínica Monleón, Caixa Vinaròs, Grupo Castejon, Carnes Ros, restaurant Bergantin i restaurant la Isla, al Nàutic i als voluntaris.

cr123fot1cr123fot5mes jove cr123fot6mes vetera


  • 0

Campionat d’estiu Infantil d’Espanya.

Categoria : Notícies

Del 26 al 29 de Juliol, va tenir lloc a Madrid, a les excel·lents instal·lacions del mundial 86 el Campionat d’Espanya Infantil, un campionat que requereix tenir mínima prèvia.
Es desplaçaren el tècnic Albert Delmonte junt els nadadors Aura Pérez, Carla Bernial, Sara Vea i Miquel Segarra en representació del C.N. Vinaròs.
Podem dir que van tenir una bona actuació, destacant la classificació per la final de 200 papallona de Carla Bernial, també es queda prop de nadar la de 100 metres.
Aura Pérez va aconseguir millorar en les dues proves nadades, però sent en 200 on és quedar a escassos segons de nadar la final.
Sara Vea va nadar 5 proves, que ja és un èxit, però va ser en 50,100,200 on va tornar a millorar.
Per la seva part Miquel Segarra,tornar a nadar en les seves millors marqués i va ser dels millors fondistes de la comunitat.

cr122fot1


  • 0

VI Trofeu Vila d’Onda

Categoria : Notícies

El dissabte dia 21 de juliol es va disputar el VI Trofeu Vila d’Onda amb piscina descoberta de 50m, en les instal·lacions municipals de la dita població.
La participació va ser d’un total de 6 clubs de la província de les categories benjamí i aleví.
El Club Natació Vinaròs és desplaçar en els següents nadadors: Ainhoa Canalda, Ona Leciñera, Júlia Muñoz, Arancha Canalda, Sara Garcia, Vera Pérez, Natàlia Burriel, Mar Garcia, Lucia Garcia, Gema Fibla, Ariana Mara, Laia Albalat, Agnes López, Lluna Bordes, Joan Chavarria, Iker Mas, Santi Matamoros, Hèctor Cervera, Dylan Martin, Franc Jaime, Ivan Roda, Hèctor Verdera i Izan Mas dirigits pel tècnic Toni Bordes.
Els resultats en conjunt va estar molt bé, ja que van guanyar el trofeu al millor equip amb una puntuació total de 915 punts, seguits del C.N. Castalia Cs en 587 punts, i en tercer lloc el C.N. Vila-real amb 567 punts.
En l’àmbit individual la categoria Aleví:
Ainhoa Canalda va fer medalla d’or en 100 papalona, plata en 400 estils i 100 esquena.
Lucia Garcia va fer bronze en 100 braça.
Joan Chavarria va fer or en 400 estils i en 100 esquena i també plata en 100 papallona.
Santi Matamoros va fer plata en 400 lliures, bronze en 100 lliures i 100 esquena.
Iker Mas va aconseguir plata en 400 estils.
Hèctor Cervera va fer or en 100 braça i bronze en 400 lliures.
En la categoria benjamí:

Arancha Canalda va fer bronze en 100 papallona i 200 lliures.
Gema Fibla va fer bronze en 100 lliures.
Ariana Mara, plata en 100 braça.
Vera Pérez va aconseguir bronze en 100 braça.
Dylan Martin va fer or en 200 lliures,100 esquena i plata en 100 lliures.
Jaime Franc va fer plata en 200 lliures, 100 braça i bronze en 100 lliures.
Ivan Roda va fer or en 100 braça i plata en 200 estils.

En les proves de relleus van aconseguir un total de 7 pòdiums d’un total de 8 proves.
No sols van ser els resultats de la competició, també volem fer menció al bon ambient que va haver-hi a les grades per part dels pares que en tot moment van estar animant als nedadors donant un bon exemple de companyerisme.

cr121foto1 cr121fot2 cr121fot3


Patrocinadors

Col·laboradors

març 2020
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« feb    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031