Author Archives: Antoni Sebastia

  • 0

1ª Jornada de lliga de promeses

Categoria : Notícies

El dissabte 3 de novembre es van estrenar els nostres alevins en la temporada 2018/19, aquesta primera competició va tenir lloc en la localitat d’Onda.
Es van nadar les proves de 200 estils i 100 lliures, els nostres nadadors van arrancar la temporada en unes ganes enormes i fruit d’això els excel·lents resultats.
Destacarem el primer lloc d’Andreu Jovani en les dues proves disputades, segon Gerard Labernia en el 100 lliures i Daniela Muñoz també va vèncer en les dues proves. En el relleu masculí l’equip del Vinaròs va guanyar amb molta autoritat i en el femení foren segones en una remuntada espectacular.
Els resultats de la resta de l’equip van ser molt bons, millorant marquès i objectius tècnics.
L’equip vinarossenc dirigit pel tècnic Isidro Martorell va ser: Andreu Jovani, Santi Matamoros, Iker Mas, Joan Chavarría, Gerard Labernia, Ivan Miralles, Dylan Martin, David Constantin, Frank Jaime, Daniela Muñoz, Ona Leciñera, Lluna Bordes, Mar Garcia, Júlia Muñoz, Ariana Mara, Arancha Canalda, Alejandra Ramírez, Gemma Miralles, Vera Pérez i Sara Garcia.
Animem aquest grup, que de segur ens donarà moltes alegries.

cr125fot2_grup_alevi


  • 0

XIV Circuit Open de la Comunitat de Madrid

Categoria : Notícies

El cap de setmana del 30/31 octubre es va disputar l’open de Madrid en les piscines M86 de la capital, on el Vinarossenc David León va anar en una selecció de nadadors Valencians.
Va tenir una participació brillant, sent segon classificat en 200 papallona i finalista en 200 estils i 400 lliures, fou en aquesta última prova on va tenir un resultat extraordinari en una prova poc explotada últimament, va fer un registre de 4’01, demostrant un cop mes lo gran competidor que és. Feliciten a David dels seus èxits!

cr125fot1_david


  • 0

1º Control de marques temporada 2018/19

Categoria : Notícies

El cap de setmana del 24/25 d’octubre, a la veïna població de Benicarló, va arrancar la temporada 2018/19 per als nadadors de les categories infantils, juniors i absoluts.
Un inici de temporada on aprofitem per competir en proves poc habituals i poc especifiques. Els resultats quant a marquès van ser les normals per aquest inici de temporada tot i haver tingut un començament de temporada complicat.

Sota la direcció del tècnic Albert Delmonte van participar en aquest control, Toni Bordes, Marc Vea, Andreu Navarro, Miquel Segarra, Ian Calvo, Martí Forner, Pere Simó, Hèctor Cervera, Llum Serret, Claudia Matamoros, Paula Paga, Àngels Ferrer, Sara Vea, Carla Bernial, Ainhoa Garcia, Aura Pérez, Natàlia Burriel, Ainhoa Canalda i Lucia Garcia.
Per últim volem donar la benvinguda a la nova incorporació al club, d’un nadador vetera de gran potencial en velocitat, Albert Astor.

cr124fot1


  • 0

58ª Travessia al Port de Vinaròs

Categoria : Notícies

David León i Llum Serret del C.N. Vinaròs guanyadors absoluts.

El diumenge dia 5 d’agost es va celebrar la 58ª Travessia al Port de Vinaròs, en les instal·lacions del Club Nàutic.
Aquest any la gran novetat va ser el canvi dels recorreguts de les proves fent-les més vistoses per als espectadors, ja que es podien veure quasi al 100% dels recorreguts i la col·laboració de l’organització donant 1 € de la inscripció a Socorristas sin fronteras.
La participació no va ser tan nombrosa com en altres anys pel fet que la prova no entrava en el circuit d’aigües obertes.
Van començar fent la prova de 2000 metres on els guanyadors van ser David León i Llum Serret, seguint en la prova adaptada guanyada per Sergi Ayza del Club Bamesad, la prova de 700 metres, Santi Matamoros i Daniela Buceta del C.N.V. van ser els guanyadors, per últim en la prova de 250 metres els guanyadors van ser Leire Ruiz del Salvament i Natació Rafelbunyol i Aleix Simó del C.N.V.
L’equip que va classificar als cinc primers nadadors va ser l’equip vinarossenc format per: David León, Miquel Segarra, Marc Vea, David Miranda i Andreu Navarro, l’equip amb més participants va ser S. i N. Rafelbunyol, el nadador més jove Oscar Terrero de 5 anys del Rafelbunyol i el més vetera Manolo Falco independent, veí de Vinaròs.
L’entrega de trofeus es va fer en la mateixa esplanada del nàutic on la calor va ser la protagonista de l’acte, que va estar dirigit pel president del Club Manuel Ramírez la regidora d’esports i el primer tinent d’alcalde Guillem Alsina acompanyats per les dames de festes.
Donar les gràcies a Grupo Provita, Consorcio de Bomberos, Paddle Van, Clínica Monleón, Caixa Vinaròs, Grupo Castejon, Carnes Ros, restaurant Bergantin i restaurant la Isla, al Nàutic i als voluntaris.

cr123fot1cr123fot5mes jove cr123fot6mes vetera


  • 0

Campionat d’estiu Infantil d’Espanya.

Categoria : Notícies

Del 26 al 29 de Juliol, va tenir lloc a Madrid, a les excel·lents instal·lacions del mundial 86 el Campionat d’Espanya Infantil, un campionat que requereix tenir mínima prèvia.
Es desplaçaren el tècnic Albert Delmonte junt els nadadors Aura Pérez, Carla Bernial, Sara Vea i Miquel Segarra en representació del C.N. Vinaròs.
Podem dir que van tenir una bona actuació, destacant la classificació per la final de 200 papallona de Carla Bernial, també es queda prop de nadar la de 100 metres.
Aura Pérez va aconseguir millorar en les dues proves nadades, però sent en 200 on és quedar a escassos segons de nadar la final.
Sara Vea va nadar 5 proves, que ja és un èxit, però va ser en 50,100,200 on va tornar a millorar.
Per la seva part Miquel Segarra,tornar a nadar en les seves millors marqués i va ser dels millors fondistes de la comunitat.

cr122fot1


  • 0

VI Trofeu Vila d’Onda

Categoria : Notícies

El dissabte dia 21 de juliol es va disputar el VI Trofeu Vila d’Onda amb piscina descoberta de 50m, en les instal·lacions municipals de la dita població.
La participació va ser d’un total de 6 clubs de la província de les categories benjamí i aleví.
El Club Natació Vinaròs és desplaçar en els següents nadadors: Ainhoa Canalda, Ona Leciñera, Júlia Muñoz, Arancha Canalda, Sara Garcia, Vera Pérez, Natàlia Burriel, Mar Garcia, Lucia Garcia, Gema Fibla, Ariana Mara, Laia Albalat, Agnes López, Lluna Bordes, Joan Chavarria, Iker Mas, Santi Matamoros, Hèctor Cervera, Dylan Martin, Franc Jaime, Ivan Roda, Hèctor Verdera i Izan Mas dirigits pel tècnic Toni Bordes.
Els resultats en conjunt va estar molt bé, ja que van guanyar el trofeu al millor equip amb una puntuació total de 915 punts, seguits del C.N. Castalia Cs en 587 punts, i en tercer lloc el C.N. Vila-real amb 567 punts.
En l’àmbit individual la categoria Aleví:
Ainhoa Canalda va fer medalla d’or en 100 papalona, plata en 400 estils i 100 esquena.
Lucia Garcia va fer bronze en 100 braça.
Joan Chavarria va fer or en 400 estils i en 100 esquena i també plata en 100 papallona.
Santi Matamoros va fer plata en 400 lliures, bronze en 100 lliures i 100 esquena.
Iker Mas va aconseguir plata en 400 estils.
Hèctor Cervera va fer or en 100 braça i bronze en 400 lliures.
En la categoria benjamí:

Arancha Canalda va fer bronze en 100 papallona i 200 lliures.
Gema Fibla va fer bronze en 100 lliures.
Ariana Mara, plata en 100 braça.
Vera Pérez va aconseguir bronze en 100 braça.
Dylan Martin va fer or en 200 lliures,100 esquena i plata en 100 lliures.
Jaime Franc va fer plata en 200 lliures, 100 braça i bronze en 100 lliures.
Ivan Roda va fer or en 100 braça i plata en 200 estils.

En les proves de relleus van aconseguir un total de 7 pòdiums d’un total de 8 proves.
No sols van ser els resultats de la competició, també volem fer menció al bon ambient que va haver-hi a les grades per part dels pares que en tot moment van estar animant als nedadors donant un bon exemple de companyerisme.

cr121foto1 cr121fot2 cr121fot3


  • 0

Campionat Autonomic Junior Absolut.

Categoria : Notícies

El cap de setmana del 20/21 de Juliol va tenir lloc en Elx, el campionat autonòmic Junior /Absolut. El club natació Vinaròs, es va desplaçar amb el tècnic Albert Delmonte i un equip format per 11 integrants: David Miranda, David León, Marc Vea, Andreu Navarro, Clàudia Matamoros, Llum Serret, Irina Sebastià, Carla Bernial, Aura Pérez, Sara Vea, Ainhoa Garcia.

S’ha de tenir en compte que és un èxit participar en aquest campionat per als nostres infantils, ja que han d’acreditar la mínima absoluta.
L’actuació de l’equip podem dir que va ser magnífica, obtenint una cinquena classificació absoluta per equips masculina i femenina d’un total de 30 equips, això mostra el bon equilibri esportiu.
Destacarem les dues segones posicions en els relleus absoluts de 4×100 i 4×200 lliures formats per Andreu, Miranda, León i Marc, guanyant a equips de ciutats molt més grans que Vinaròs i en unes condicions dignes per la pràctica esportiva.

Individualment destacarem:David León 2 medalles d’or i una de plata, guanyant els 400 estils, una prova poc habitual per a ell, Marc Vea bronze absolut en 100 i 200 lliures, Andreu Navarro plata junior en 1500 i bronze en 400 lliures,Llum Serret or en 800 lliures i bronze en 400 lliures en junior i absolut.
Destacarem també la quarta posició absoluta de Clàudia Matamoros en la prova de 800 lliures, l’excel·lent millora d’Aura en 400 lliures, la cinquena posició absoluta de Carla Bernial en 200 papallona sent infantil de primer any, una gran millora en piscina llarga d’Ainhoa en 200 esquena i la gran aportació en els relleus de Sara i Irina.
Per últim agrair a Miranda que tot i estar fora de la temporada universitària d’USA, va voler ajudar al club dels seus orígens en una mostra de compromís i lleialtat, estant a un nivell molt alt i pesa clau per aconseguir les medalles absolutes als relleus masculins.

cr120fot1 cr120fot2 cr120fot3 cr120fot4 cr120fot5


  • 0

Campionat Nacional Alevi d’Estiu

Categoria : Notícies

Els dies 19/20/21/22 de juliol, es va celebrar el Campionat d’Espanya aleví a la ciutat de Sabadell. Aquest campionat va tenir lloc en les meravelloses instal·lacions de la piscina de Sabadell. Tenien mínima per participar en aquest campionat dos membres del Club Natació Vinaròs, Daniela Muñoz i Andreu Jovani, però Andreu no va poder anar per un petit accident un dia avanç del campionat.

La nostra participant Daniela Muñoz va participar en 4 proves individuals, fet que demostra la gran versatilitat. Va tenir un paper destacadíssim sobretot en les proves de braça, en la prova de 200 m. en les eliminatòries va millorar 3 segons amb una marca de 2’57 i es va classificar 4t per a la final. La final va tenir lloc aquella mateixa tarde, on va obtenir una marca de 2’56 quedant 5a d’Espanya.
Al dia següent va tornar aconseguir classificar-se en la prova de 100 m. braça, on finalment va obtenir la sisena posició. Després d’aquestes línies felicitem a Daniela per la gran progressió que ha aconseguit i per la il·lusió que posa dia a dia.

cr119fot1


  • 0

Campionat Autonòmic Benjamí

Categoria : Notícies

El dissabte dia 14 de juliol es va celebrar en la piscina municipal de Castelló el Campionat Autonòmic Benjamí per sedes, aquest campionat es celebra per sedes (províncies) i després es trau el resultat de les tres províncies i surt el campió autonòmic.
L’equip benjamí del Club Natació Vinaròs va estar format per: Sara Garcia, Sofia Cuenca, Agnes López, Ariana Mara, Gema Fibla, Vera Pérez, Laia Albalat, Elena Ichim, Arancha Canalda, Ivan Roda, David Constantin, Dylan Martin Franc Jaime i Hèctor Verdera, tots ells baix la direcció del tècnic Isidro Martorell.
Els resultats van ser bons, ja que es van aconseguir un total de cinc medalles individuals i quatre en relleus. L’or va ser per Dylan Martin en 400 lliures (5’32”12) i David Constantin en 100 papallona (1’23”00), el bronze el van aconseguir, Ariana Mara en 100 braça (1’34”81), Arancha Canalda en 400 lliures (6’04”65) i Ivan Roda en 100 braça (1’34”48). En les proves de relleus l’equip masculí va fer plata en els 4×100 lliures i 4×100 estils i l’equip femení bronze en els relleus de 4×100 lliures i 4×100 estils.
Agrair el bon ambient que es va crear a les grades, ja tots els pares van estar animant durant tot el campionat.
El mateix cap de setmana també es va disputar el Campionat Nacional Absolut de natació en la localitat de Sevilla, on el club va està representat per tres nadadors Llum Serret, Andreu Navarro i David León, dirigits pel tècnic Albert Delmonte.
Tot i el bon treball de llum i Andreu, només David va conseguir entrar dins la final absoluta dels 200 papallona.
Enhorabona a tots per haver arribat fins als nacionals.

benjami2017-18

cr118fot2_nacional_sevilla


  • 0

Campionat Autonòmic Infantil a Elda.

Categoria : Notícies

El cap de setmana del 7/8 de Juliol, va tenir lloc el campionat autonòmic d’estiu a Elda, en piscina descoberta i en distancia de 50 metres.

El Club Natació Vinaròs es va desplaçar en un total de 9 nadadors, que prèviament havien acreditat la mínima per poder-hi participar.

Els nostres integrants van ser: Miquel Segarra, Ian Calvo, Martí Forner, Pere Simó, Angels Ferrer, Sara Vea, Aura Pérez, Carla Bernial, Ainhoa Garcia.
El més destacat va ser, Carla Bernial segona en 200 papallona, Miquel Segarra tercer en 1500 lliures, Ian Calvo quart en 100 esquena i una posta espectacular als 4×100 estils en papallona, Angels Ferrer va millorar en totes les proves, Aura Pérez va millorar i ratificar les mínimes nacionals, Sara Vea va estar a un nivell altíssim, aconseguint estar entre les millors, Ainhoa Garcia també va millorar, en els 400 lliures i va aportar molt a l’equip de relleus, Martí Forner brilla especialment en la prova de 200 lliures on va guanyar en autoritat la seva serie, Pere Simó va superar, les seves pròpies marqués en piscina llarga i va nadar tots els relleus del club.

En els relleus les xiques van nadar les millors sèries sent les 5e classificades,en la classificació general per equips cal destacar la quarta posició femenina i la novena masculina d’un total de 24 equips.

cr117fot1 cr117fot2


Patrocinadors

Col·laboradors

Categories

novembre 2018
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« oct    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930